15 november 2011

Opruimen

Is het bij jou ook altijd zo'n troep? Je bent zeker niet de enige! Bij mij moet je zelfs survivalen om naar de andere kant van m'n kamer te komen. Mijn grond is niet eens meer zichtbaar en overal liggen kleren en papieren. Ik kan dus heel goed troep maken, maar ik kan ook heel goed opruimen. Daarom geef ik jullie een aantal opruimtips!


- Zorg er voor dat je genoeg ruimte hebt om je spullen in op te bergen. Oftewel kastjes, planken, manden, leuke versierde doosjes en vooral een wasmand is erg handig!

- Om opruimen wat leuker te maken is muziek opdoen echt de oplossing!

- Je kledingkast eens opruimen helpt ook goed. Geef al je kleding die je toch nooit meer aandoet aan een goed doel. Zo wordt je kledingkast weer wat meer leeg en hier kan je weer andere kleren in stoppen, inplaats van het op de grond te gooien.


-
- Ruim niet telkens op verschillende plaatsen op. Dus ga niet van je bureau eerst een potlood opbergen,daarna je bed opmaken, daarna weer een kledij in je kast stoppen en weer terug naar je bureau. Maar ruim op een plaats op. Dus bijvoorbeeld eerst je bureau en als dat schoon is pas je kledingkast.

- Gooi de troep die op je bureau ligt niet op je bed zodat je bureau schoon is. Maar als je dan naar je bed kijkt... Dan moet je dat ook nog een keer opruimen. Dus wat veel handiger is, alles meteen opruimen.

-Ordenen. Als je je sieraden of make-up gaat ordenen ontstaat er steeds minder troep.



En dit waren een aantal van mijn opruimtips!







.

3 opmerkingen:

  1. Handige tips & ruimtegebrek is idd een boosdoener.
    Wij wonen gelijkvloers & hebben een kleine appartement & dus ruimte te kort. Je blijf bezig met opruimen *vermoeiend*

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat van dat : alles in 1 keer is zo waar! Want anders ga je nooit meer aan het andere beginnen. En grappige foto's wel.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat! Alsjeblieft geen spam en houd het netjes! Goed onderbouwde opmerkingen en kritiek zijn altijd welkom!